Een keuken make-over hoeft niet duur te zijn. Met een budget van € 500 kun je al een groots effect bereiken. Hieronder volgen enkele tips om je keuken een frisse look te geven zonder je bankrekening te plunderen:

Huishouden & wonen

Heren

  1. Verf de kastdeuren: Geef de kastdeuren een nieuw kleurtje met verf. Kies bijvoorbeeld voor een frisse kleur zoals wit of lichtblauw.
  2. Verander de handgrepen: Vervang de oude handgrepen door nieuwe exemplaren. Kies voor een moderne variant of ga voor een meer klassieke uitstraling.
  3. Nieuwe verlichting: Vervang de oude verlichting door nieuwe, moderne exemplaren. Kies bijvoorbeeld voor led-verlichting of een mooie hanglamp boven de eettafel.
  4. Muurstickers: Maak je keuken persoonlijker met muurstickers. Kies bijvoorbeeld voor een leuk patroon of een inspirerende tekst.
  5. Maak de keuken schoon: Een schone keuken oogt meteen frisser. Maak alle oppervlakken grondig schoon en maak de keukenvloer goed schoon.
  6. Accessoires: Maak de keuken af met accessoires. Kies bijvoorbeeld voor mooie planten, een kleurrijk vloerkleed of een stijlvolle fruitschaal.

Nieuw keukentextiel

Een makkelijke en betaalbare manier om de keuken een make-over te geven is door nieuw keukentextiel aan te schaffen. Denk aan nieuwe keukendoeken, theedoeken, pannenlappen en ovenwanten in een frisse kleur of leuk patroon. Dit geeft de keuken gelijk een nieuwe uitstraling en zorgt ervoor dat het er weer netjes uitziet. Het is ook praktisch, omdat keukentextiel na verloop van tijd verslijt en aan vervanging toe is. Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardig textiel gaat het langer mee en hoef je minder vaak te vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *